Go Back
מאפה טארט קריספי פתוח למחצה, הממולא בקרם גבינות ומעל מונחת מניפת תפוחי אדמה ובטטות מושחמות. אם אתם רוצים להפתיע את האורחים שלכם עם מאפה מושלם ומקורי, בהכנה קלילה וזריזה - אין ספק שזה המתכון בשבילכם.

גאלט בטטה ותפוחי אדמה

מצרכים

הוראות הכנה

  • פורסים את תפוחי האדמה והבטטות לפרוסות דקות.
  • מערבבים בקערה את כל הגבינות ומתבלים במלח ופלפל.
  • מרדדים את הבצק לצורת עיגול על נייר אפייה, במרכז הבצק מניחים את המלית ומפזרים על הצק, תוך השארת שוליים נקיים של כ-2 ס"מ. מסדרים את תפוחי האדמה והבטטה בצורת מניפה. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור טחון.
  • מקפלים את השוליים על פרוסות התפודים, מורחים בחמאה מומסת ומפזרים מעט את גבעולי הטימין. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 50 דקות או עד שתפוחי האדמה מתרככים לחלוטין.