Go Back
גלידת מסקרפונה במרקם מושלם - שילוב של חלבה מתקתקה ונגיעות פקאן מסוכר, אשר יהפכו את הבלילה שלכם בתוך 24 שעות לגלידה שלא הייתה מביישת אף גלידרייה!

גלידת מסקרפונה חלבה ופקאן ללא מכונת גלידה

גלידה

מצרכים

הוראות הכנה

  • מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים פנימה חלב מרוכז ומסקרפונה ומקציפים שוב לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה חלבה מפוררת ופקאן מסוכר קצוץ.
  • מעבירים את התערובת לתבנית גבוהה ומכניסים למקפיא ל- 24 שעות.
  • לאחר שהתערובת קפאה, מוציאים כדורי גלידה לתוך כלי הגשה ומגישים בתוספת פקאן קצוץ וזילופי דבש.