Go Back
דפי לזניה עטופים ברוטב פטריות מסוגים שונים וביצת עין נוזלית מעל. 

דפי פסטה ברוטב פטריות יער וביצת עין

עבור: 2 סועדים

מצרכים

הוראות הכנה

  • במחבת מחממים שמן זית, שן שום וענף טימין. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים קלות.
  • במחבת מחממים שמן זית, שן שום וענף טימין. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים קלות.
  • בזמן הכנת הרוטב מביאים סיר עם מים לרתיחה ומבשלים את הפסטה לפ הוראות היצרן.
  • כשהפסטה מוכנה, מוסיפים אותה למחבת הפטריות, מקפיצים יחד למשך דקה ומגישים לצלחת הגשה.
  • במחבת נפרדת מכינים ביצת עין, ומניחים אותה מעל הפסטה בצלחת.
  • מזלפים שמן כמהין, פטרוזיליה קצוצה וגבינת פרמזן.