מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית מלבנית בגודל 20*30.
הכנת המילוי - מערבבים את כל הגבינות יחד עם התרד וביצה אחת, מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לתערובת אחידה.
בתבנית משומנת מניחים עלה בצק, מזלפים שמן זית ומעל מניחים עוד שכבת בצק, חוזרים על הפעולה. בכל שכבה נשתמש ב- 5 דפי בצק.
מניחים שליש מהמילוי. חוזרים על התהליך 3 פעמים.
מערבבים את השמנת לבישול יחד עם הביצה השניה ומושכים מעל הבצק, יש לוודא שמחלחל גם לצדדים.
בשכבה האחרונה בוזקים שומשום ואופים בתנור על 180 מעלות למשך כ-30-40 דק׳, או עד שהמאפה זהוב וריחני.