Go Back

מקלות מנצ'גו דיאבלו פיקנטיים

מצרכים

לציפוי:
  • ביצה טרופה, שומשום

הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה מניחים את כל הרכיבים (מלבד הציפוי) ומעבדים עד שקוביות החמאה הופכות לפירורים ומתקבל בצק רך ונוח לעבודה.
  • מניחים את הבצק מכוסה ל-10-15 דקות מנוחה.
  • מחלקים את הבצק לגושים בגודל כדור פינג פונג וכל כדור מרדדים בעזרת הידיים לרצועה.
  • מניחים את רצועות הבצק על נייר האפיה ומורחים בביצה טרופה, מפזרים מעט שומשום.
  • אופים את המקלות כ-20 דקות, עד שהם מזהיבים.
נשמר כשבוע בקופסה אטומה