חממו תנור ל - 180 מעלות.
בשלו את הפסטה על פי הוראות היצרן עם מעט מלח, והקפידו להוציא אותה מהמים דקה לפני תום הבישול.
סננו את הפסטה ממי הבישול והוסיפו אל תוך הסיר 15 גרם חמאה. ערבבו עד שהחמאה נטמעה כולה בתוך הפסטה.
את הפסטה המבושלת העבירו לתבנית מלבנית שמתאימה לאפיה בתנור.
להכנת הרוטב יש להמיס בסיר נפרד 60 גרם חמאה על אש נמוכה, ולערבב פנימה את הקמח. הוסיפו לאט ובהדרגה את החלב, חצי כוס בכל פעם.
כאשר התערובת מתחילה להסמיך מעט יש להוסיף קצת חלב, עד שכל שלושת הכוסות נטמעו בתערובת.
אל תוך הסיר עם תערובת החלב יש לשפוך את גבינת הצ׳דר המגורדת ומיד לאחר מכן את גבינת המוצרלה ואת גבינת הצ׳דר הנוספת תוך כדי ערבוב, ולכבות מיד את האש.
שפכו את תערובת הגבינות אל תוך הפסטה שבמגש, וערבבו היטב על מנת שהתערובת תעטוף היטב את הפסטה כולה.
בקערה נפרדת חממו במיקרוגל 30 גרם חמאה עד להמסה מלאה, וערבבו פנימה את פירורי הלחם או הפנקו.
פזרו את תערובת הפירורים על גבי הפסטה והכניסו לתנור.
זמן האפיה הוא 25 דקות, עד שהפירורים משחימים מעט והפסטה הופכת מעט קראנצי׳ת.