Go Back
הרביולי הוא מאכל איטלקי המורכב משתי שכבות של פסטה, וביניהן מילוי. מדובר במנה אידאלית להכנה מהירה, שמאפשרת גיוון במילוי, ברוטב ואף בצורת ההכנה.

רביולי גבינות בחמאת לימון ומרווה

עבור: 4 סועדים

מצרכים

לפסטה
לרוטב

הוראות הכנה

  • בשלו את הרביולי על פי הוראות היצרן בתוך סיר עמוק עם מים רותחים ומלח. חשוב להקפיד לא לבשל אותם יתר על המידה, שלא יתפרקו כאשר תכניסו אותם לבישול ברוטב.
  • סננו את הרביולי בתום הבישול והניחו בצד.
  • במחבת רחבה ועמוקה חממו מעט שמן זית וטגנו מעט את שן השום הכתושה.
  • הוסיפו פנימה את החמאה, גרידת הלימון, עלי המרווה, המים והתבלינים, וערבבו על אש נמוכה עד שהחמאה כולה נמסה, ונוצרת תערובת חלקה.
  • הוסיפו פנימה את הרביולי, וערבבו עד שהרוטב עוטף כולו את הכיסונים בצורה מושלמת.
  • הוסיפו פנימה את גבינת הפרמז׳ן המגורדת, וערבבו היטב עד שהגבינה נטמעת לגמרי בתוך הרוטב.
*מומלץ להגיש עם סלט עלים מרענן, וכוס יין לבן ליד.
*ניתן לשמור במקרר עד ארבעה ימים.
*ניתן להחליף את המים ברכיבי הרוטב במיץ מלימון סחוט, למי מכם שאוהב טעם לימוני חזק יחסית.