ריבועי בצק פריכים ומתקתקים עם חצאי אגס מסוכרים ונגיעות גרנולה, הקינוח המושלם שתמיד תרצו להשאיר עבורו מקום בבטן לאחר ארוחה טובה.
ריבועי בצק עם אגס וגורגונזולה איטלקית
- 1 חבילה בצק עלים
- 6 אגסים
- ½ כוס סוכר לבן
- 50 גרם גבינת גורגונזולה
- ½ כוס דבש
- 50 גרם פקאנים מסוכרים
חוצים את האגסים לחצי ובעזרת כפית יוצרים קערה קטנה בליבת האגס.
לוקחים את בצק העלים ומחלקים לריבועים מעט יותר גדולים מגודל האגסים. מניחים את חצאי האגסים על ריבועי בצק נפרדים.
מפזרים בנדיבות מעל האגס ומעל הבצק סוכר לבן ומעט גבינה בליבת האגס. מכניסים לתנור ל-180 מעלות לכ-15 דקות או עד שהבצק משחים.
מפזרים מעל מעט דבש ופקאן מסוכר.