Go Back
ריבועי בצק פריכים ומתקתקים עם חצאי אגס מסוכרים ונגיעות גרנולה, הקינוח המושלם שתמיד תרצו להשאיר עבורו מקום בבטן לאחר ארוחה טובה.

ריבועי בצק עם אגס וגורגונזולה איטלקית

מצרכים

  • 1 חבילה בצק עלים
  • 6 אגסים
  • ½ כוס סוכר לבן
  • 50 גרם גבינת גורגונזולה
  • ½ כוס דבש
  • 50 גרם פקאנים מסוכרים

הוראות הכנה

  • חוצים את האגסים לחצי ובעזרת כפית יוצרים קערה קטנה בליבת האגס.
  • לוקחים את בצק העלים ומחלקים לריבועים מעט יותר גדולים מגודל האגסים. מניחים את חצאי האגסים על ריבועי בצק נפרדים.
  • מפזרים בנדיבות מעל האגס ומעל הבצק סוכר לבן ומעט גבינה בליבת האגס. מכניסים לתנור ל-180 מעלות לכ-15 דקות או עד שהבצק משחים.
  • מפזרים מעל מעט דבש ופקאן מסוכר.