דפי לזניה עטופים ברוטב פטריות מסוגים שונים וביצת עין נוזלית מעל.
דפי פסטה ברוטב פטריות יער וביצת עין
עבור: 2 סועדים
מצרכים
הוראות הכנה
- במחבת מחממים שמן זית, שן שום וענף טימין. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים קלות.
- במחבת מחממים שמן זית, שן שום וענף טימין. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים קלות.
- בזמן הכנת הרוטב מביאים סיר עם מים לרתיחה ומבשלים את הפסטה לפ הוראות היצרן.
- כשהפסטה מוכנה, מוסיפים אותה למחבת הפטריות, מקפיצים יחד למשך דקה ומגישים לצלחת הגשה.
- במחבת נפרדת מכינים ביצת עין, ומניחים אותה מעל הפסטה בצלחת.
- מזלפים שמן כמהין, פטרוזיליה קצוצה וגבינת פרמזן.