גלידת מסקרפונה במרקם מושלם - שילוב של חלבה מתקתקה ונגיעות פקאן מסוכר, אשר יהפכו את הבלילה שלכם בתוך 24 שעות לגלידה שלא הייתה מביישת אף גלידרייה!
גלידת מסקרפונה חלבה ופקאן ללא מכונת גלידה
מצרכים
- 2 שמנת מתוקה 38%
- 1 פחית חלב מרוכז
- 1 גביע גבינת מסקרפונה
- 150 גרם חלבה של החווה
- 100 גרם פקאן מסוכר
- להגשה: פקאן סיני מסוכר, דבש
הוראות הכנה
- מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים פנימה חלב מרוכז ומסקרפונה ומקציפים שוב לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה חלבה מפוררת ופקאן מסוכר קצוץ.
- מעבירים את התערובת לתבנית גבוהה ומכניסים למקפיא ל- 24 שעות.
- לאחר שהתערובת קפאה, מוציאים כדורי גלידה לתוך כלי הגשה ומגישים בתוספת פקאן קצוץ וזילופי דבש.