סיגרים פריכים הממולאיםבגבינת לאבנה ומנצג'ו – אין ספק שמדובר בפתרון האירוח המושלם בכל בית.אם יש מנה שהיא לגמרי קונצנזוס, הרי ברור שזוהי מנת הסיגרים האהובה, היא יכולהלשמש כנשנוש טעים או אפילו לעמוד בפני עצמה במרכז השולחן לצד סלט מטבוחה אומתבל רסק עגבניות רענן.
סיגרים ים תיכוניים
מצרכים
- 10 עלי פילו
- 2 צנצנות כדורי לאבנה עיזים
- 100 גרם גבינת מנצ'גו דיאבלו
- 10 גבעולי זעתר
- ספריי שמן זית
- 1 כף קמח
- 1 כף מים
- ½ בקבוק שמן קנולה לטיגון
- מטבוחה ביתית של חוות נעמי
הוראות הכנה
- בקערה מערבבים את כדורי הלאבנה, גבינת מנצ'גו מגורדת, מלח, פלפל ועלי זעתר טריים.
- בקערה קטנה מערבבים כף קמח עםכף וחצי מים (זה ישמש כדבק שלנו לסיגר).
- לוקחים עלה סיגר ומורחים קצתמהדבק שלנו בקצה העלה, לאחר מכן מרססים את העלה היטב בספרי שמן.
- מניחים גליל קטן של מילוי בקצההסיגר ומגלגלים את העלה כלפי מטה.
- במחבת רחבה מחממים שמן צמחי,מכניסים את הסיגרים לשמן החם ומטגנים עד שהסיגרים זהובים משני הצדדים. מגישים לצדמטבוחה ביתית של חוות נעמי.