הסלט שיחזיר אתכם בביס אחד בחזרה לאיטליה, עם ארטישוקים איכותיים ומוצרלה בופאלו משגעת, מונחים על פרוסת לחם קלוי וריחני.
סלט ארטישוק ומוצרלה בופאלו

עבור: 2 מנות
מצרכים
- 1 יח' ארטישוק א-לה רומנה משומר
- 3 טבעות בצל סגול
- 30 גר' פיסטוק
- 6 עלי בזיליקום
- 2 פרוסת לחם ללא קשה
- שמן מתובל בצ'ילי אדום Luglio
- 3 כדורי בוקנצ'יני מחלב בופאלו
- מלח ופלפל
- לימון
הוראות הכנה
- חוצים את הארטישוק ל-2 וצולים אותו על מחבת חמה עם שמן זית,חותכים לרבעים.
- על אותה מחבת מוסיפים שמן זית וקולים את פרוסות הלחם.
- קורעים את המוצרלה לחתיכות גסות ומוסיפים לקערה יחד עם עלי בזיליקום קרועים, פיסטוק קצוץ, טבעות בצל סגול והארטישוק, מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל.
- מניחים את הסלט על הלחם הקלוי.
- מזלפים שמן צ'ילי אדום ומיץ לימון.