משלוח חינם
בקנייה מעל 350 ₪
לא נמצאו מוצרים לפי חיפוש

מתכון לפסטה פוטנסקה

 

פסטה פונטנסקה נחשבת למנהפשוטה, מזינה וטעימה להפליא.מקורה בנאפולי של מחצית המאה ה-20, היא המוצאה ככל הנראה בעקבות מגבלות זמן שאילצואת האנשים להכין מנה זריזה ממוצרים טריים ומובחרים במינימום זמן ומורכבות – וכךהומצאה לה הפסטה פונטנסקה.היא מורכבת מגבינת מנצ'גו זיתים איכותית, עגבניות מרוסקות, זיתי קלמנטה, שום ומעטאנשובי – כל הפלא הזה אצלכם בצלחת בתוך מספר דקות.

פסטה פוטנסקה

מצרכים

הוראות הכנה

  • מחממים שמן זית בסיר ומוסיפים את השום, צלפים, זיתים ואנשובי. מערבבים עד שהאנשובי נמס.
  • מוסיפים רסק עגבניות ומתבלים במלח, פלפל וצ'ילי גרוס.
  • בסיר נפרד מבשלים את הפסטה וכאשר היא מוכנה מוסיפים את הפסטה לתוך הרוטב ומערבבים. לבסוף מפזרים 100 גרם גבינת מנצ'גו זיתים מגורדת ומערבבים היטב עד שהיא נטמעת ברוטב.
  • מוסיפים גבינת פרמזן מגורדת ומגישים.

חוות דעת על המתכון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון




מתכונים נוספים

מתכונים

מתכון למאפה 12 האלים

  המאפה שעל פי המסורת היוונית גרם לכל 12 האלים לרדת מטה מהאולימפוס, הוא עשוי מבצק עלים פריך הממולא בגבינה מומסת, שילוב של מתוק ומלוח

קרא עוד

בואו נוודא שאנחנו מגיעים אליכם!

הזינו עיר למשלוח:

איזה כיף, אנחנו מגיעים אליך!

משלוחים לאזורך בימים:
נתראה בקרוב!

לצערנו אנחנו עדיין לא מגיעים לעיר שלך

אנחנו כל הזמן עובדים על הרחבת אזורי החלקה שלנו.
תוכל לתאם איסוף מאחד מהסניפים שלנו
נתראה בקרוב!

לקוחות יקרים,

האתר יהיה סגור להזמנות בימי החג ובחול המועד. משלוחים אחרונים ייצאו ביום שישי 19/4/24.
נשמח לראות אתכם בסניפים שלנו במהלך החג.
איחולים לימים טובים וחג שיביא איתו בשורות טובות ותקווה!