משלוח חינם
בקנייה מעל 370 ₪
לא נמצאו מוצרים לפי חיפוש

מתכון לגאלט בטטה ותפוחי אדמה

 

מאפה טארט קריספי פתוח למחצה, הממולא בקרם גבינות ומעל מונחת מניפת תפוחי אדמה ובטטות מושחמות. אם אתם רוצים להפתיע את האורחים שלכם עם מאפה מושלם ומקורי, בהכנה קלילה וזריזה - אין ספק שזה המתכון בשבילכם.

גאלט בטטה ותפוחי אדמה

מצרכים

הוראות הכנה

  • פורסים את תפוחי האדמה והבטטות לפרוסות דקות.
  • מערבבים בקערה את כל הגבינות ומתבלים במלח ופלפל.
  • מרדדים את הבצק לצורת עיגול על נייר אפייה, במרכז הבצק מניחים את המלית ומפזרים על הצק, תוך השארת שוליים נקיים של כ-2 ס"מ. מסדרים את תפוחי האדמה והבטטה בצורת מניפה. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור טחון.
  • מקפלים את השוליים על פרוסות התפודים, מורחים בחמאה מומסת ומפזרים מעט את גבעולי הטימין. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 50 דקות או עד שתפוחי האדמה מתרככים לחלוטין. 

 

חוות דעת על המתכון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון




מתכונים נוספים

מתכונים

מתכון למאפה 12 האלים

  המאפה שעל פי המסורת היוונית גרם לכל 12 האלים לרדת מטה מהאולימפוס, הוא עשוי מבצק עלים פריך הממולא בגבינה מומסת, שילוב של מתוק ומלוח

קרא עוד

בואו נוודא שאנחנו מגיעים אליכם!

הזינו עיר למשלוח:

איזה כיף, אנחנו מגיעים אליך!

משלוחים לאזורך בימים:
נתראה בקרוב!

לצערנו אנחנו עדיין לא מגיעים לעיר שלך

אנחנו כל הזמן עובדים על הרחבת אזורי החלקה שלנו.
תוכל לתאם איסוף מאחד מהסניפים שלנו
נתראה בקרוב!