אוכל טוב מצריך פשטות, ופשטות דורשת מרכיבים איכותיים. קבלו מתכון לסלט משלושה מרכיבים שמרגיש כמו מישלן, (כשתטעמו תבינו). תכירו את הכוכב של שולחן החג, המנה שכולם יזכרו בסוף הארוחה! תתחילו לתרגל על הלשון את השם ״גבינת מנורי״ כי היא לגמרי עושה פה את כל העבודה.
גבינת מנורי צלויה עם פרחי לבנדר ודבש
עבור: 2 סועדים
מצרכים
- 1 יח' גבינת מנורי יוונית
- זעתר תערובת
- 1 כף דבש טהור
- פרחי לבנדר
- שמן זית סאן ג'וליאנו
הוראות הכנה
- מחממים מחבת טפלון על אש גבוהה, מניחים עליה את גבינת המנורי וצולים אותה עד לקבלת צבע זהוב יפה.
- מניחים את הגבינה בצלחת הגשה, מזלפים עליה דבש, מפזרים זעתר, שמן זית ופרחי לבנדר לקישוט. מומלץ להגיש לצד יין רוזה קר.