משלוח חינם
בקנייה מעל 350 ₪
לא נמצאו מוצרים לפי חיפוש

מתכון ללזניית רביולי מושחתת

 

לזניה העשויה משכבות רביולי במילויים שונים, כאשר בין השכבות נמצא קרם גבינה ותערובת רסק עגבניות שהופכים את החתיכה ללא פחות מהנאה צרופה. פתרון מושלם לדייט ביתי או לאירוח משפחתי!

לזניית רביולי מושחתת

הוראות הכנה

  • מכינים רוטב בשמל: ממיסים במחבת 50 גרם חמאה ומוסיפים 2 כפות קמח, טורפים היטב עד שהקמח נטמע בתוך החמאה. מוסיפים כוס חלב וטורפים היטב תוך כדי בישול עד שהמטרפה מתחילה להשאיר סימנים על הרוטב. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים פנימה את גבינת הפיקורינו המגורדת ומערבבים עד שנמס.
  • לסיר עם מים רותחים שופכים את כל סוגי הרביולי ומבשלים למשך 2 דקות. מסננים היטב מהמים.
  • להרכבת הלזניה: בתבנית רחבה מניחים שכבה ראשונה של רביולי כך שמכסה את כל שטח התחתית של התבנית. מעל מפזרים מעט רוטב עגבניות, שליש מרוטב הבשמל ושליש מהמוצרלה המגורדת. לאחר מכן חוזרים על הפעולה לשכבה שניה ושלישית. בשכבה שלישית מפזרים למעלה רק את רוטב הבשמל ואת שארית המוצרלה המגורדת. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180, ל- 20 דקות או עד שהשכבה העליונה זהובה.

חוות דעת על המתכון

מחשבה 1 על “מתכון ללזניית רביולי מושחתת

  1. מושחתת 5 כוכסים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון




מתכונים נוספים

מתכונים

מתכון למאפה 12 האלים

  המאפה שעל פי המסורת היוונית גרם לכל 12 האלים לרדת מטה מהאולימפוס, הוא עשוי מבצק עלים פריך הממולא בגבינה מומסת, שילוב של מתוק ומלוח

קרא עוד

בואו נוודא שאנחנו מגיעים אליכם!

הזינו עיר למשלוח:

איזה כיף, אנחנו מגיעים אליך!

משלוחים לאזורך בימים:
נתראה בקרוב!

לצערנו אנחנו עדיין לא מגיעים לעיר שלך

אנחנו כל הזמן עובדים על הרחבת אזורי החלקה שלנו.
תוכל לתאם איסוף מאחד מהסניפים שלנו
נתראה בקרוב!

לקוחות יקרים,

האתר יהיה סגור להזמנות בימי החג ובחול המועד. משלוחים אחרונים ייצאו ביום שישי 19/4/24.
נשמח לראות אתכם בסניפים שלנו במהלך החג.
איחולים לימים טובים וחג שיביא איתו בשורות טובות ותקווה!