מקלות מנצ'גו דיאבלו פיקנטיים
מצרכים
- ½ קילו קמח
- כף שמרים יבשים
- כף מלח
- 150 גרם חמאה 82% קרה, חתוכה לקוביות
- 200 גרם גבינת מנצ'גו דיאבלו מגוררת דק
- ½ כוס שמן זית סאן ג'וליאנו
- ½ כוס מים
לציפוי:
- ביצה טרופה, שומשום
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מניחים את כל הרכיבים (מלבד הציפוי) ומעבדים עד שקוביות החמאה הופכות לפירורים ומתקבל בצק רך ונוח לעבודה.
- מניחים את הבצק מכוסה ל-10-15 דקות מנוחה.
- מחלקים את הבצק לגושים בגודל כדור פינג פונג וכל כדור מרדדים בעזרת הידיים לרצועה.
- מניחים את רצועות הבצק על נייר האפיה ומורחים בביצה טרופה, מפזרים מעט שומשום.
- אופים את המקלות כ-20 דקות, עד שהם מזהיבים.
נשמר כשבוע בקופסה אטומה
מחשבה 1 על “מתכון למקלות מנצ'גו דיאבלו פיקנטיים”
יצא מושלם