טוויסט יצירתי וטעים במיוחד בצורת קערת פרמז'ן קריספית ונימוחה, אותה ממלאים בסלט רענן המשלב עגבניות שרי טריות, עלי חסה וכדורי מוצרלה קרועים, בתיבול שמן זית. כל שאתם צריכים לעשות הוא לחתוך חתיכה, לשים עליה מכל הטוב שבפנים וליהנות מהביס המושלם.
קן פרמזן קריספי
מצרכים
- 150 גרם גבינת פרמזן מגוררת
- 1 ראש חסה סלנובה
- תרסיס שמן זית בטעמים
- 10 עגבניות שרי חצויות
- 10 כדורי מוצרלה בופאלו
הוראות הכנה
- לוקחים חופן פרמזן מגורד ומפזרים על תבנית אפיה עם נייר אפיה. יוצרים עיגול שטוח של פרמזן מגורד. את התבנית מכניסים לתנור ל- 15 דקות על 180 מעלות עד שעיגול הפרמזן מזהיב.
- מוציאים את התבנית מהתנור. עכשיו צריך לעבוד מהר, בעדינות מרימים את העיגול בעזרת מרית ומניחים על קערה הפוכה ומחכים שיתקרר. ברגע שפרמזן מתקרר ומתקשה הוא הופך לקערה מושלמת לסלט.
- בשביל הסלט, ערבבו בקערה נפרדת חסה, עגבניות שרי חצויות וכדורי מוצרלה וערבבו עם לימון וריסוס קל מתרסיס שמן הזית. הניחו את הסלט בתוך קערת הפרמזן והגישו.