ריבועי בצק פריכים ומתקתקים עם חצאי אגס מסוכרים ונגיעות גרנולה, הקינוח המושלם שתמיד תרצו להשאיר עבורו מקום בבטן לאחר ארוחה טובה.
ריבועי בצק עם אגס וגורגונזולה איטלקית
מצרכים
- 1 חבילה בצק עלים
- 6 אגסים
- ½ כוס סוכר לבן
- 50 גרם גבינת גורגונזולה
- ½ כוס דבש
- 50 גרם פקאנים מסוכרים
הוראות הכנה
- חוצים את האגסים לחצי ובעזרת כפית יוצרים קערה קטנה בליבת האגס.
- לוקחים את בצק העלים ומחלקים לריבועים מעט יותר גדולים מגודל האגסים. מניחים את חצאי האגסים על ריבועי בצק נפרדים.
- מפזרים בנדיבות מעל האגס ומעל הבצק סוכר לבן ומעט גבינה בליבת האגס. מכניסים לתנור ל-180 מעלות לכ-15 דקות או עד שהבצק משחים.
- מפזרים מעל מעט דבש ופקאן מסוכר.