משלוח חינם
בקנייה מעל 370 ₪
לא נמצאו מוצרים לפי חיפוש

מתכון לריבועי בצק עם אגס וגורגונזולה איטלקית

 

ריבועי בצק פריכים ומתקתקים עם חצאי אגס מסוכרים ונגיעות גרנולה, הקינוח המושלם שתמיד תרצו להשאיר עבורו מקום בבטן לאחר ארוחה טובה.

ריבועי בצק עם אגס וגורגונזולה איטלקית

מצרכים

  • 1 חבילה בצק עלים
  • 6 אגסים
  • ½ כוס סוכר לבן
  • 50 גרם גבינת גורגונזולה
  • ½ כוס דבש
  • 50 גרם פקאנים מסוכרים

הוראות הכנה

  • חוצים את האגסים לחצי ובעזרת כפית יוצרים קערה קטנה בליבת האגס.
  • לוקחים את בצק העלים ומחלקים לריבועים מעט יותר גדולים מגודל האגסים. מניחים את חצאי האגסים על ריבועי בצק נפרדים.
  • מפזרים בנדיבות מעל האגס ומעל הבצק סוכר לבן ומעט גבינה בליבת האגס. מכניסים לתנור ל-180 מעלות לכ-15 דקות או עד שהבצק משחים.
  • מפזרים מעל מעט דבש ופקאן מסוכר. 

חוות דעת על המתכון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון




מתכונים נוספים

מתכונים

מתכון למאפה 12 האלים

  המאפה שעל פי המסורת היוונית גרם לכל 12 האלים לרדת מטה מהאולימפוס, הוא עשוי מבצק עלים פריך הממולא בגבינה מומסת, שילוב של מתוק ומלוח

קרא עוד

בואו נוודא שאנחנו מגיעים אליכם!

הזינו עיר למשלוח:

איזה כיף, אנחנו מגיעים אליך!

משלוחים לאזורך בימים:
נתראה בקרוב!

לצערנו אנחנו עדיין לא מגיעים לעיר שלך

אנחנו כל הזמן עובדים על הרחבת אזורי החלקה שלנו.
תוכל לתאם איסוף מאחד מהסניפים שלנו
נתראה בקרוב!

לקוחות יקרים,

האתר יהיה סגור להזמנות בימי החג ובחול המועד. משלוחים אחרונים ייצאו ביום שישי 11/4/25.
נשמח לראות אתכם בסניפים שלנו במהלך החג.
איחולים לימים טובים וחג שיביא איתו בשורות טובות ותקווה!